CRITICII

Război între clanurile din PSD: Ciolacu nu o mai vrea pe Firea la Capitală

După ce Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a anunțat că e foarte probabil să fie candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, Gabriela Firea s-a arătat vizibil deranjată de acest scenariu. Surse din partid afirmă pentru 60m.ro că Marcel Ciolacu ar opta pentru Daniel Băluță sau Robert Negoiță în detrimentul Gabrielei Firea , deoarece are imaginea pătată în urma scandalului ”Azilele Groazei”.

Firea a declarat că nu a glumit când le-a spus, în urmă cu câteva zile, colegilor de la București, că dorește să intre din nou în cursa pentru
Primăria Generală. Aceasta spune că unii dintre colegii de partid sunt deranjați deoarece în urma cu mai bine de un an Ciolacu a prezentat-o pe ea ca fiind candidatul.

Gabriela Firea a subliniat că totul ar trebui să fie foarte simplu, iar PSD să evite să îi mai transmită semnale sau să nu spună lucrurilor clar pe nume. Aceasta a mai menționat că în viziunea ei candidatul trebuie să aibă capacitate de muncă, viața politică și loialitate față de cetățeni și față de partid.

Related Articles

Back to top button