CRITICII

România – prada mercenarilor

Parafrazând cartea ,,România ca o pradă” a domnului general de aviație Radu Theodoru, pe care am avut privilegiul să-l cunosc, tot ceea ce se plănuiește peste capul nostru acum se poate rezuma în sintagma ,,România este o pradă”.

Molima este doar pretextul introducerii în țarcul digital, vaccinarea doar instrumentul supunerii, al înfrângerii voii, al călcării drepturilor și libertăților divine și constituționale, criza economică e indusă la fel. Românii se războiesc în taberele vaccinați-nevaccinați, dar bătaia peștelui e în altă parte.

Jaful național se desăvârșește de la Cotroceni în jos. Ai un mediu – să-i spunem infracțional – și nu-l poți cunoaște/controla prin alte metode ale muncii informative. Atunci recrutezi informatori. De aceea, și Iohannis și Cîțu sunt doi parameci, agenți recrutați și plătiți pe statul de plată al globalismului, într-o țară rămasă ,,în calea tuturor răotăților”. Ambii sunt dușmani ai suveranității naționale și de aceea când Alianța pentru Unirea Românilor luptă pentru închegarea unui curent suveranist, ei sar ca dracii deranjați de tămâie. Vedeți că se poate cu partide patriotice, în cazul Ungariei și al Poloniei. De aceea orice înjghebare suveranistă va fi atacată cu toate mijloacele legale și ilegale.

De asta au fost făcuți demnitari nulitatea absolută și bâlbâitul care suge literele. Au fost punctați, recrutați, instruiți și acum sunt dirijați! Mafia noastră alogenă și mafia globalistă internațională a pompat bani în curul lor, evident vor să-și scoată banii. Totul s-a făcut din timp, totul s-a făcut în baza unui masterplan, totul prin lucrătura organizațiilor oculte (masoneria), cu o căciulă de bani. Ăsta e modus operandi.

Cîțu și Iohannis sunt proptiți în scaune de stăpânii lor, pentru ca aceștia să profite în voie. Profitorii sunt: Wall Street, UE, Banca Mondială, FMI, SUA cu podoaba de Biden, marile bănci de la care acești doi distruși împrumută cu nemiluita, îndatorându-ne până la al nouălea neam. Nu au urmași, nu-i interesează urmările, după ei potopul.

Cîțu și Iohannis sunt ținuți în viață și de big pharma (de unde se cumpără 120000 vaccinuri, milioane de teste, reactivi, alte materiale), de clinicile și spitalele private interesate de perpetuarea plandemiei. Toți câștigă.

Cei doi sunt asigurați de un aparat represiv în care Patriotismul este ultimul simțământ. Un aparat obedient, reeducat, cu pretenții dar grobian, un sistem de trădători din servicii, care, probabil, nu vor răspunde niciodată întrucât justiția e la fel de obedientă.

Aruncați o privire și vedeți cum au fost toate ale țării șterse, cu câtă perfidie. Mai sunt companii de falimentat și de cumpărat pe nimic, inclusiv cele de utilități. Mai sunt: petrolul, gazele, sarea, metalele rare și minereuri, moșiile agricole cu cel mai mănos pământ al bătrânului continent.

Deviz acestor doi trădători este ,,Praful și pulberea să se aleagă!”

Ei și alții au fost puși la butoane să ne sărăcească, să ne dezbine, să ne fure zilnic, să fim siliți să vindem tot.

Furtul se face și prin lege (vezi legea accelerării vânzării terenurilor agricole la străini, comandă mafiotă despre care am vorbit). De aceea e important să fii în Parlament, că aici nu pot interveni. Și senatorul îngâmfat, care sosește târziu la Casa Poporului și-și urcă jeepul pe trotuar și spațiul verde e tot omul lor, că votează cum e interesul străin.

Marile lanțuri de magazine, care practic dețin monopolul comerțului de la noi, că românesc nu mai poți să-l numești, tot la căruța asta sunt înhămate.

Și secretarul de stat la Mediu, care era hoț de păduri, tot așa a fost pus, să fure, să belească munții, compromis, pe interes, pentru marile companii străine germane și austriece.

Și șeful poliției tot așa e pus să închidă ochii la faptele mefioților internaționali, la ale alogenilor ,,români”, dar să-i bage la mititica pe naivii români. De ce serviciile secrete, atinse clar de epilepsie, torpilează orice început patriotic?

De asta este atacată credința, cum n-a fost niciodată în istorie sub o așa batjocură. De asta ne lucrează la cultură, la școli, la instituții. De asta s-a lucrat la drasajul noului tip de polițist.

Se mai adaugă mizeria cu căsătoriile între poponari și avem tacâmul complet al distrugerii unui popor.

Și știți ce fac în tot acest timp? Prin agenți de influență, vuvuzele, răspândaci, mass-media mafiotă, au grijă să culpabilizeze românul de rând, că el ar fi de vină la voturi, în condițiile în care statul român este cucerit de mafie și condus din străinătate!

Tot acești trădători vor implementa ,,reforma administrativă”, cu sfârtecarea țării pe regiuni. Deja SRI condus de ,,românul” Hellvig are inspectorate regionale, nu județene, și alaltăieri PNL și-a ales vicepreședinți regionali!

Aveam cel mai mare exod din Europa, o adevărată tragedie, pe care unii nici n-o conștientizează. În ,,Istoria românilor”, Iorga a dat fiecărui volum o denumire generică, socotită de el cea mai nimerită: Întemeietorii, Vitejii, Cavalerii, Monarhii… Știți care ar fi cea de acum? Trădătorii.

România de azi a rămas o hartă, cât o mai fi și aia până va fi făcută harcea-parcea, dacă nu ne sculăm să punem mâna pe arme.

Niciodată țara noastră nu a fost mai spoliată cum este acum, când taman cei care ar trebui să o apere o prăduiesc! Credeți-mă, după 21 de cărți scrise, după mii de cărți citite ori măcar parcurse, după peste 20 de ani în toate arhivele, după ce-am bătut țara în lung și lat, după ce discut cu oameni din toate instituțiile, știu ce spun. Știți bine că acad. Constantiniu (răposat în 2012) a scris că perioada fanariotă e nimica toată față de cea post 1989!

 România este executată, asasinată!

Dar ceea ce este revoltător este că România de azi e plină de generali și de colonei în rezervă, de șefi de servicii, unii cu carte și cu experiență, care după o țuică la petrecere se bat cu pumnul în piept, comandă orchestrei ,,C-așa-i românul” dar sunt incapabilă să pună două rânduri pe o foaie, să ia atitudine, să se unească într-o forță, să facă ceva pentru Țara Românească încăpută pe mâna unor interlopi. Degenerarea a atins cote de neimaginat pe vremurile tinereții mele.

Orice zi în care acești doi trădători rămân la putere este o sabotare a interesului național!

Orice zi în care acești doi mercenari semnează pentru noi, e complicitate cu hoțul și e o abandonare a luptei, la care nu pot fi părtaș.

Orice zi în care acești doi lefegii mai stau la butoane înseamnă subminarea țării.

Fraților, nu puteți aștepta ca vita la tăiere, că vouă nu vi se întâmplă nimic! Cum vă mai puteți duce la mormintele strămoșilor?

Ce e de făcut?

Fiecare în domeniul să trebuie să muncească. Să ne informăm cu băgare de seamă. Să nu mai votăm pentru baticuri și găleți. Să ne unim ! Să se pună în aplicare cu adevărat Legea răspunderii ministeriale. Patrioții din servicii trebuie să-și dea mâna. Orice dezbinător și trădător va fi eliminat. Orice înjghebare care înseamnă unire, cultură, interes național, conservatorism, Biserică strămoșească, refacerea instituțională, inclusiv a statalității deturnate, trebuie ajutată.

Eu sunt aici și vă chem să luptăm! Cuțitul ne-a ajuns la os!

Dacă nici acum nu ne unim, atunci când?

Florin Șinca

Related Articles

Back to top button