CRITICII

Românii se întreabă de ce Hidroelectrica nu le vinde direct energie ieftină ci prin BURSĂ

Românii au multe defecte dar pe unul nu îl au: nu sunt proști.

Hidroelectrica este cea mai valoroasă companie din Europa, nu din România. Cu resursele de care dispune Hidroelectrica trebuie să nu fie doar cea mai mare companie energetică din România, dar să dețină și un loc de top european.

Hidroelectrica produce energie din curgerea apei. Această energie este verde și ieftină.

Hidroelectrica dispune de hidrocentrale construite de români înainte de 1989. Atunci românii au muncit din greu pentru ca noi să beneficiem astăzi de energie ieftină.

Apa curge, energia electrică se produce aproape gratuit.

Românii nu înțeleg de ce Hidroelectrica , care este compania lor, nu produce energie ieftină. Nu înțeleg cetățenii de ce este nevoie ca o companie care le aparține trebuie să se ducă la bursa din Viena și să le vândă lor energie scumpă prin intermediari, când ar putea vinde ieftin în mod direct.

Șacalii sug energia poporului român. Ei vor să fure compania și să o dețină. De aceea au nevoie de listare la bursă, ca să cumpere ieftin ce nu au bani ca să cumpere.

Hidroelectrica poate da energie electrică ieftină. Suntem mințiti că s-a scumpit curentul la nivel global, dar noi nu importăm, putem folosi energia propria și să ajutăm economia națională.

Related Articles

Back to top button