CRITICII

Ron DeSantis, marele contracandidat al lui Donald Trump, se retrage din cursa pentru Casa Albă şi îl susţine pe însuși Donald Trump

Ron DeSantis şi-a suspendat campania prezidenţială şi îl susţine pe Donald Trump drept candidatul republican la Casa Albă în 2024, într-o lovitură semnificativă pentru Nikki Haley cu doar două zile înainte de alegerile primare.

Ron DeSantis şi-a anunţat decizia într-o înregistrare video postată pe reţelele de socializare, spunând că el şi soţia sa s-au „rugat şi au deliberat asupra modului de a merge mai departe” după ce a terminat pe locul al doilea la alegerile din Iowa de săptămâna trecută .

Guvernatorul Floridei a spus că este „clar … că majoritatea alegătorilor republicani de la alegerile primare vor să-i mai dea o şansă lui Donald Trump”, adăugând: „Ei au văzut cum preşedinţia sa a fost împiedicată de o rezistenţă necruţătoare şi îi văd pe democraţi cum folosesc până în ziua de azi războiul legii pentru a-l ataca”.

DeSantis a declarat că a avut „dezacorduri” cu Trump, dar că fostul preşedinte a fost mult superior preşedintelui actual, Joe Biden.

Related Articles

Back to top button