CRITICII

SCANDALOS: Primarul Cristi Valentin Misăilă și-a pus fiica vitregă, șoferul și cumnata prietenului Matișan în Biroul Electoral Municipal Focșani

Primarul PSD al Focșaniului, Cristi Valentin Misăilă, a emis o dispoziție controversată, desemnând personalul tehnic auxiliar din cadrul Biroului Electoral Municipal Focșani (BEM) pentru alegerile din 9 iunie. Printre persoanele nominalizate se regăsesc apropiate ale primarului, inclusiv rude. Aceste includ fiica sa vitregă, fiica soției sale, șoferul personal și alte persoane cu conexiuni personale.

Este esențial ca, având în vedere că primarul este și candidat la alegerile locale, să se respecte principiul echidistanței și echilibrului în ceea ce privește componența BEM. Este dificil de crezut că persoanele menționate pot fi imparțiale în această situație.

Neregulile semnalate în cadrul BEM Focșani au fost deja aduse la cunoștința autorităților competente de către PNL. Pentru a evita speculațiile și pentru a asigura echilibrul și echidistanța în activitatea BEM, PNL Vrancea solicită primarului Misăilă să înlocuiască urgent persoanele implicate.

Related Articles

Back to top button