CRITICII

SONDAJ. Încrederea în PSD și PNL s-a prăbușit, AUR a devenit primul partid din România

SONDAJ. încredea în PSD și PNL s-a prăbușit, AUR a devenit primul partid din România.

Este vorba despre ultimul sondaj prezentat în spațiul public de redacția 4media.info.

Conform acestui sondaj AUR este primul partid in România urmat de aproape de PSD, apoi de PNL și de USR.

Dacă săptămâna viitoare ar urma să aibă loc alegeri parlamentare românii ar dori să se răzbune pe PSD și pe PNL pentru tot răul făcut României și poporului român în ultimii 32 de ani. AUR ar reuși să strândă 30,4% din voturile exprimate ale românilor.

Pe locul 2 coboară PSD, primul partid din România. Poziția principală era deținută de foarte mult timp și este pentru prima dată în ultimii 10 ani când un partid politic reușește să depășească PSD. Așa se face că astăzi PSD coboară pe locul 2 , foarte aproape de AUR: 28,9%.

PNL revine la locul său normal, adică la 17,1% din intenția de vot. Pentru PNL o asemenea poziție este una naturală, acolo unde se stabilizează de fiecare dată când are mari probleme de imagine.

USR este copleșit de scandalurile interne care lasă urme adânci. Așa se face că USR se află astăzi la 6,2%, dar continuă să scadă. Sunt șanse mari ca din viitorul parlament să nu facă parte și USR, iar partidul să fie dominat de trei formațiuni mari: AUR și o coaliție formată din PNL și PSD.

Ne așteptăm ca în anul 2024 să există o bătălie dură, radicală, între sistem și antisistem.

Related Articles

Back to top button