CRITICII

Tăcerea mielului Boc în scandalul Buta-Untold

Scandalul Buta-Untold a izbucnit în urmă cu două săptămâni, când Răzvan Buta, fondatorul și organizatorul principal al festivalului de la Cluj Napoca, a fost acuzat de pedofilie.

Primarul Emil Boc, care a fost un susținător important al festivalului, nu a reacționat și a ales să tacă.

Boc a fost inițiatorul unei hotărâri prin care Consiliul Local Cluj Napoca a alocat o sumă semnificativă de bani pentru prima ediție a festivalului în 2015. De asemenea, municipalitatea a asigurat și sponsori importanți pentru eveniment. Există suspiciuni că Boc a fost generos din cauza relațiilor apropiate cu Răzvan Buta .

Festivalul UNTOLD a beneficiat de banii alocați de municipalitate și de sprijinul primarului. Există suspiciuni că Emil Boc ar fi avut combinații financiare sau de altă natură cu Răzvan Buta, fondatorul festivalului, care acum este acuzat de pedofilie.

Primarul Clujului, Emil Boc s-a fotografiat în repetate rânduri cu Răzvan Buta și a sprijinit festivalul, făcându-i chiar reclamă.

În ciuda criticilor referitoare la simbolurile satanice, consumul de droguri și agresiunile sexuale care au loc la festival, autoritățile nu au luat măsuri. Poliția locală, care ar trebui să protejeze tinerii la festival, este în subordinea primarului Boc.

Related Articles

Back to top button