CRITICII

Un lider PNL anunță primul județ în care alianța PNL – PSD s-a rupt!

Virgil Guran, preşedinte PNL Dâmboviţa, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că în Dâmboviţa, alianţa cu PSD s-a terminat. El a acuzat că ”unii se cred în continuare stăpâni de moşie în Dâmboviţa”, şi a dat ca exemplu alocarea microbuzelor electrice, unde din 31, doar 4 au ajuns la primăriile cu primari PNL şi repartizarea sumelor din impozitul pe venit corespunzător cotei de 6% pentru localităţi.

”Mi s-a demonstrat că unii se cred în continuare stăpâni de moşie în Dâmboviţa, mai întâi cu alocarea microbuzelor electrice. Din 31 de microbuze, doar 4 au ajuns la primăriile cu primari PNL. Am cerut explicaţii preşedintelui Consiliului Județean Dâmboviţa şi i-am solicitat să elimine discriminarea. Situaţia s-a repetat la repartizarea sumelor din impozitul pe venit corespunzător cotei de 6% pentru localităţi. Primarii liberali conduc 25% din populaţia judeţului. Ni se cuveneau 25% din fonduri”, a spus liderul PNL Dâmboviţa.

Virgil Guran a precizat că ”Corneliu Ştefan a împărţit banii pe alte criterii şi nu a respectat procentul”.

”Din nou s-au folosit banii pentru a aservi anumiţi primari. Cei care sunt aleşi, inclusiv eu, nu suntem stăpâni de moșie , ci aleşi ai oamenilor! Am hotărât că nu putem participa la acest circ. Respect coaliţia la nivel naţional, dar din acest moment, în Dâmboviţa alianţa cu PSD s-a terminat!!!”, a afirmat Guran.

Related Articles

Back to top button