CRITICII

Unitate în AUR, în ciuda atacurilor. Târziu despre Simion: rămânem uniți

Creșterea AUR în sondaje transformă partidul lui George Simion într-o țintă a atacurilor venite din partea celor care vor să producă dezbinare. Pentru a tranșa definitiv chestiunea, Claudiu Târziu, președintele CNC al AUR, a transmis că membrii Alianței pentru Unirea Românilor vor continua să lucreze ca o echipă.

Târziu a precizat că știrea referitoare la decizia Tribunalului București care ar anula alegerea lui George Simion ca președintele al AUR este cât se poate de irelevantă deoarece, indiferent de sentință – care nici măcar nu este definitivă, partidul nu este afectat. În urma Congresului din 2022, funcțiile celor doi co-președinți George Simion și Claudiu Târziu au fost împărțite, astfel încât fiecare are atribuțiile sale și lucrează într-o echipă unită. În plus, a punctat Târziu, numai „în România e posibil să fie dată, peste o decizie definitivă, o altă hotărâre, a altei instanțe, care să o nege pe prima”.

„A produs multă emoție o știre fără nici o miză, în esență. Drept pentru care cred că trebuie să-i liniștesc pe prieteni și pe dușmani.

Dacă ne-am numi iarăși copreședinți, am face pe mai departe ce facem. Suntem o echipă, conducem partidul împreună și nu ne cramponam de cum se numesc funcțiile pe care le îndeplinim, în efortul de reconstrucție națională la care ne-am angajat. Trecerea de la copreședinți la un președinte a fost una strategică, dar nu e ca și cum nu am putea funcționa ca și până în 27 martie 2022.

Așa încât, fiți liniștiți, nu mor caii când vor câinii. Mergem mai departe, în orice formulă, uniți, hotărâți, mereu cu un pas înaintea adversarilor, și vom învinge”, a spus Târziu.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button