CRITICII

USR militează pentru educația sexuală în școli! Ne îndoctrinează copiii cu propagandă LGBTQ

Astăzi, se discută despre eliminarea orelor de religie din școlile românești, iar criticii susțin că educația homosexuală este promovată, dar orele de religie sunt deranjante. Există o preocupare că copiii noștri ar putea deveni proprii noștri călăi în viitor dacă aceste schimbări au loc.

Partidele progresiste doresc controlul asupra educației copiilor pentru a-i influența politic și pentru a-i atrage ca viitori alegători. De asemenea, există un interes financiar în spatele promovării educației sexuale, deoarece ar aduce fonduri de la guvern, Uniunea Europeană și alte organizații pentru a organiza diverse activități.

Prin promovarea homosexualității în școli, se încalcă Legea Educației Naționale care interzice activitățile care încalcă normele de moralitate și pun în pericol sănătatea și integritatea copiilor și a personalului didactic. Există o dorință clară de a introduce educația sexuală în școli, iar susținătorii acesteia consideră că este vitală și necesară.

Generația educată în spiritul toleranței față de homosexualitate va răspândi această idee și va lupta împotriva discriminării. Acceptarea homosexualității va fi promovată ca un comportament normal, iar ideea că un copil are nevoie de o mamă și de un tată ar putea fi considerată incitare la ură. Acceptarea homosexualității va fi văzută ca o datorie a unui cetățean model în viitor.

Related Articles

Back to top button