CRITICII

USR- o clasă de privilegiați aroganți care îi URĂȘTE pe români

USR este o clasă de privilegiați aroganți care îi urăște efectiv pe români și îi iubesc pe străini și măsurile grele care sunt impuse țării.

Acești oameni au ajuns la putere deoarece securiștii și comuniștii dinainte de 1989 și-au permis să fure mult după căderea lui Ceaușescu și cu acești bani să își trimită copiii la cele mai bune universități din lume… În acest timp românii erau sărăciți, dați afară de la locurile de muncă, au devenit bătaia de joc a corporațiilor străine sau a mafioților locali.

USR spune despre românii din stradă că sunt săraci și proști. Acestea sunt vorbele aruncate de către membri reprezentativi ai partidului. Aroganța față de români nu este deloc mascată și o mică popularitate nu este deloc mimată.

Să nu uităm de celebrul caz din Timișoara unde un consilier local USR, Ana Munteanu, a descins cu poliția în interiorul unui restaurant și a cerut autorității să aplice amenzi pentru că patronul avusese curajul să primească oamenii în interior ca să nu mănânce în frig și să răcească.

Protestele sunt bune, dar numai dacă USR este în opoziție. Acum ce vedem: prefecții numiți de către USR trimit jandarmii asupra unor tineri de 20 de ani, îi bat bine, îi lasă plini de sânge pe jos sau în bagă abuziv câte 20 într-o dubă de 10 persoane. Abuzurile sunt colosale și ei se bucură.

Dar cazul nu este deloc singur, asemenea situații au devenit o regulă.

Related Articles

Back to top button