CRITICII

Vladimir Putin este Nebun, nu Rege

Vladimir Putin nu este rege, sau Țar, așa cum el și cei apropiați îl consideră. Vladimir Putin este un nebun, adică acea piesă de pe piesa de șah care sare de aiurea pe tabla de jos și fără de înțeles.

Vladimir Putin nu mai este contrazis de nimeni din jur și acest lucru este unul extrem de grav. Acesta ia decizii iraționale, scoase dintr-o altă epocă.

Dorința sa de a ataca și pune sub control Ucraina seamănă cu intervențiile armate făcute de URSS în 1956-Ungaria și în 1968-Cehoslovacia. Atunci popoarele „prietene” nu s-au opus, nimeni nu mai dorea un război după al doilea război mondial.

În 2008 Vladimir Putin trimitea trupele în Georgia, fără vrea opoziție reală. A urmat apoi anexarea Crimeii. Devenea deja evident că regele nu e rege ci nebun.

Vladimir Putin are cam 70 de ani, vârstă la care majoritatea cetățenilor sunt pacienți și nu președinți. Oligarhia de la Kremlin susține deja un nebun pe post de rege și acest nebun a activat opțiunea nucleară. Este pentru prima oară după căderea URSS când se ia această măsură și ea este un extrem de gravă.

Ucraina rezistă eroic și susținută de către statele occidentale. Polonia și SUA reprezintă principalii parteneri externi dar în Germania astăzi a avut loc o manifestație care a adunat jumătate de milion de germani. Aceștia doresc măsuri dure și ca războiul să se termine.

Germania acționează astăzi ca și aliat al Rusiei lui Vladimir Putin, nebunul de pe tabla de șah, dar nemții își doresc altceva.

Related Articles

Back to top button