CRITICII

86 de elevi şi 21 de profesori de la Colegiul Naţional Constantin Diaconovici Loga din Timişoara au ajuns la spital cu simptome de intoxicaţie

Zeci de elevi și profesori de la Colegiul Național Constantin Diaconovici Loga din Timișoara au ajuns la spitale cu simptome de intoxicație, însă cauza nu a fost încă identificată. Cursurile școlare au fost suspendate, iar probele sunt prelevate de la purificatoarele de apă și de pe suprafețe pentru investigații. Un număr de 86 de copii și 21 de profesori au prezentat simptome, iar 15 copii sunt încă internați.

Elevi și profesori cu simptome de intoxicare au fost transportați la spitale, iar un echipaj CBRN a fost trimis la colegiu pentru identificarea sursei posibile de intoxicație. Conducerea instituției de învățământ nu cunoaște sursa posibilă de intoxicație, deoarece nu există cantină, nu sunt racordați la gaze naturale și nu s-au făcut dezinfecții sau deratizare.

Cursurile au fost suspendate conform regulamentului de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar. Conducerea colegiului va trimite chestionare pentru a identifica un posibil element comun care ar fi putut duce la intoxicație.

Related Articles

Back to top button