CRITICII

USL 2.0> De ce salivează Ciolacu după PNDL 3 Anghel Saligny?

În urma evenimentelor de pe scena politică românească asistăm la un război informațional din care nu mai înțelegem mare lucru, pentru că asta se dorește și nimic nu e întâmplător. Florin Cîțu, premierul catostrofă din Guvernul meu are șanse foarte mari să devină istorie, indiferent de jocurile de culise. Cîțu nu este altceva decât un mort politic ce își joacă ultima carte printr-un OUG ilegal cunoscut ca PNDL 3 Anghel Saligny.

Utilizarea numelui marelui savant și inginer român în schema infracțională de subminare a economiei naționale de către mafia PDL sau aripa Cîțu, cum mai este cunoscută, este pur și simplu o blasfemie. România are urgent nevoie de investiții masive însă PNDL-ul lui Daddy Cîțu nu este altceva decât o schemă patentată de celebrul pușcăriaș Dragnea Liviu.

Marcel Ciolacu în aceste clipe salivează cu gândul la miliardele din PNDL 3 și ar face orice pentru a pune primarii PSD la masa bogaților împreună cu PNL. Un USL 2.0 nu poate fi pentru nimeni o surpriză.

Indiferent că va câștiga team Orban sau echipa câștigătoare șefia în PNL miza sunt acești bani din programul Anghel Saligny, iar PSD va pune umărul alături de UDMR pentru susținerea Guvernului.

În timp ce strategii PSD l-au sfătuit pe semi-analfabetul Ciolacu să anunțe public că nu mai depune moțiune de cenzură, tinerii lui George Simion au jucat magistral în faza pe moțiuni. Mai mult, au pus egoismele în sertar negociind cu USRPLUS demolarea guvernului Cîțu printr-o moțiune comună.

În acest timp, Ciolacu negociază cu PNL susținerea Guvernului, dar trimite mesaje liderilor de grup de la USRPLUS și AUR că e de acord cu o moțiunea comună, însă la televizor minte cu nerușinare împreună cu marioneta lui Dragnea, Sorin Grindeanu.

Dacă ați uitat cum face politică PSD și PNL ar fi bine să vă aduceți aminte pentru aceste două partide au distrus și jefuit România timp de 31 de ani. PSD este hidra mafiei care a îngenuncheat țara. Astăzi plătim facturi triple la energie pentru că PSD și PNL au creat o legislație favorabilă mafiei din energie.

USRPLUS a fost doar o iluzie a politicii românești și are șanse mari să devină istorie la următoarele alegeri. Partidul lui Cioloș și Barna nu au făcut nimic din ce a promis în campania electorală românilor. Practic, USRPLUS a furat un an din viața acestei țări năpăstuite prin girul și jaful la care a fost parte împreună cu Florin Cîțu, marioneta care a împrumutat România cu peste 25 de miliarde de euro.

Pas cu pas, USL 2.0 se pregătește să reintre la guvernare. PE-SE-DE e GOOVERNUL MEU…

Matei Alexandru

Related Articles

Back to top button