CRITICII

Baroneasa PSD de la Botoșani, săltată de DNA

Au avut loc percheziții în biroul președintelui Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, precum și în sediul instituției.

Informațiile, deocamdată neoficiale, indică faptul că anchetatorii au efectuat acțiuni în legătură cu posibile nereguli în ceea ce privește angajările la Spitalul Județean și achizițiile de aparatură medicală.

Cel puțin zece persoane, inclusiv luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale (SAS), au participat la percheziții, sigilând biroul președintelui Consiliului Județean înainte de sosirea acesteia. Doina Federovici a fost însoțită de anchetatori și se află în prezent în interiorul biroului său.

Până în acest moment, nu s-a dezvăluit cu exactitate obiectivul acestor percheziții. Informații neoficiale sugerează că acestea ar putea viza posibile nereguli în procesul de angajare la Spitalul Județean și achiziții de echipamente medicale. Redacția noastră urmărește în continuare evenimentele și va reveni cu actualizări imediate pe măsură ce obținem mai multe informații din surse oficiale.

Related Articles

Back to top button