OPINII

ALEXANDRU SĂRARU: CARACATIȚA CÎȚU ȘI TENTACULELE FARMACEUTICE

Vă mai aduceți aminte de decizia lui Superman Citu de a achiziționa 120 de milioane de doze de vaccin anti Covid? Până și Vlad Voiculescu, alt super erou al politicii românești a declarat că România a cumpărat doze de vaccin peste necesar și a ajuns să vândă și să doneze mai multe vaccinuri decât orice altă țară pentru că altfel ar fi expirat. Declarația lui Cîțu că o parte dintre aceste doze sunt pentru a fi donate este iar o minciună și o manipulare ieftină. Au fost donate pentru că altfel expirau.

Vă dați seama ce interes se află în spatele acestei decizii de a achiziționa 120 de milioane de doze dacă Citu (cacofonia e intenționată) a decis unilateral cumpărarea de vaccinuri în această primăvară, în ciuda unui memorandum al Ministerului Sănătății care arăta că nu e nevoie de ele?

Exista și o cercetare DNA privind modul în care România a achiziționat vaccinurile. Mai știți ceva despre asta? Eu, nu! Totul a fost apă de ploaie, praf în ochii prostimii. DNA ar fi trebuit să cerceteze și modul în care au fost distribuite aceste doze, felul în care au fost făcute donațiile, dar și cum au fost alese țările în care s-au făcut aceste donații.

Bine că am scăpat de Cîțu (oare?), acțiunile și declarațiile lui erau dintre cele mai halucinante. Spunea când s-a descoperit această FRAUDĂ cu cele 120 de milioane de doze ca nu sunt pentru un singur an pentru că el știa din surse sigure că pandemia nu va trece într-un singur an. De unde știați domnule Citu? Ne spuneți și nouă? Altă declarație halucinantă a fost aceea că nu se știe costul exact al acestora decât atunci când se vor plati!?! Nu există un cost fix. Cum așa? Deci, pe lângă inepția achizitonarii unui număr atât de mare de doze, nici nu se știe cât vor costa. Ghiciți cine le va plati? Noi, cu toții și fiecare în parte.

Situația este mai gravă decât costul acestor doze. Vă explic imediat de ce: am avut impresia că Citu (a se înțelege din nou intenția cacofoniei) este un psihopat care ia decizii în funcție de luciditatea de moment. Ar fi fost mai simpu să fie așa, dar din păcate am vaga bănuială că există o complicitate cu companiile farmaceutice, iar comisioanele nu sunt deloc mici.

De asemenea, se pune întrebarea dacă nu cumva Citu era informat de stăpânii săi de așa zisul val 4 și de „necesitatea” unui număr cât mai mare de doze?

Nu în ultimul rând și la fel de important, nu cumva Citu avea/are informații privind vaccinarea obligatorie plus doze repetate, nu doar cele două precizate la început și este nevoie de 5-6 doze de vaccin pentru fiecare român?

Credeați că MAFIA se oprește aici? Nu, în niciun caz! Copiii trebuiau și ei incluși cumva în această caracatiță extinsă. Pentru că ei nu intrau în schema de vaccinare, desi acum se pare că a apărut „vaccinul minune: bun și pentru copii, s-au gândit la teste rapide de salivă pentru elevi. Cine a luat această decizie? Să vedeți „coincidență”: Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă aflat în subordinea premierului interimar. Cum care premier interimar? Florin Citu, Superman-ul de serviciu. Să vă mai spun și că Agenția Națională a Medicamentului nu a autorizat niciun astfel de test până în prezent? Hai că v-am spus-o!

Credeți că este vreo legătură intre cele 120 de milioane de vaccinuri comandate de guvernul Cîțu până acum, și aceste 70 de milioane de teste rapide?

Cu siguranță nu este decât un alt tun dat de guvernanți.

Related Articles

Back to top button