CRITICII

AUR dă ultimatum PSD: „Opriți creșterea taxelor, distrugeți economia”

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) lansează un ultimatum categoric către Partidul Social Democrat (PSD): „Opriți creșterea taxelor, altfel distrugeți economia.” Această poziție fermă vine în contextul în care liderul PSD, Marcel Ciolacu, a propus recent un plan de majorare a taxelor care, potrivit reprezentanților AUR, riscă să ducă la un dezastru economic.

AUR se opune vehement oricărei forme de creștere a taxelor, argumentând că într-o perioadă în care economia României se confruntă cu numeroase provocări generate de criza pandemică, majorarea taxelor nu va face decât să amplifice dificultățile existente și să împovăreze și mai mult mediul de afaceri.

„PSD își bate joc de popor. În loc să găsească soluții pentru a ajuta economia să se revigoreze și să își reia ritmul de creștere, ei aleg să crească taxele, sufocând antreprenorii și micii întreprinzători. Acesta nu este drumul spre progres, ci către colaps economic”, a declarat George Simion, președintele AUR.

Reprezentanții AUR susțin că în loc să mărească taxele, guvernarea PSD ar trebui să ia măsuri pentru a reduce cheltuielile inutile și a combate corupția care sapă bugetul țării. În opinia lor, soluția pentru problemele economice ale României nu constă în impovărarea cetățenilor și a mediului de afaceri cu taxe mai mari, ci într-o gestionare mai responsabilă a resurselor țării.

„Nu putem să permitem ca PSD să își continue politica de creștere a taxelor, care va duce la un declin economic fără precedent. Este timpul să luăm atitudine și să apărăm economia României”, a adăugat Simion.

Alianța pentru Unirea Românilor avertizează că dacă PSD nu își revizuiește poziția cu privire la creșterea taxelor, consecințele vor fi devastatoare pentru economia națională, care se află deja într-o situație fragilă. În acest context, AUR cere PSD să revină asupra acestei decizii și să aleagă o cale care să susțină, nu să distrugă, economia României.

Related Articles

Back to top button