CRITICII

Băluță, seniorul mafiei din Berceni și gunoierii de la ROSAL! Negoiță, maestru de ceremonii

În sectorul 4, Primăria a acceptat să vireze banii de salubrizare către compania Toyo, în ciuda faptului că acești bani erau datorați companiei Rosal. Tarifele Rosal au crescut cu 20% înainte de semnarea contractului, iar sume importante de bani ajung lunar la șefii din cadrul SRI și alte instituții de forță.

Și în sectorul 3, primarul Robert Negoiță este urmărit penal pentru abuz în serviciu și contracte ilegale încheiate cu Rosal Group. Contractul de salubrizare a fost prelungit prin acte adiționale ilegale, fără organizarea licitațiilor publice, iar DNA estimează un prejudiciu de 578 milioane de lei pentru sectorul 3.

Aceste cazuri din sectoarele 3 și 4, evidențiază nivelul ridicat de corupție și ilegalități din administrația locală, precum și relațiile strânse dintre primari și companiile implicate în contractele de salubrizare. Este necesară o investigație amănunțită și sancționarea celor implicați în astfel de practici ilegale pentru a asigura transparența și corectitudinea în administrația publică.

Related Articles

Back to top button