CRITICII

Băsescu declară : Nu cred că alegerile astea au ceva moral în ele, au doar interese

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a vorbit, miercuri seara, despre comasarea alegerilor electorale. Acesta a ironizat propunerea de a avea candicați comuni a celor de la PNL și PSD.

Întrebat dacă este legală comasarea alegerilor, Traian Băsescu a răspuns: „Nu aș discuta despre legalitate, las specialișii de la CCR să se pronunțe. Vă rog să mă credeți că, gândindu-mă la Boc, Blaga, Falcă, se rupe sufletul în mine să-i văd comasați pe liste comune cu PSD. Asta e viața și politica.

Este păcat că ne jucăm de-a democrația. Are multe jocuri care se pot face, dar are și rigori. Alegerea președintelui, alegerea parlamentarilor, primarilor, înseamnă elemente de rigoare, care să nu se amestece . Ce înțelege așa electoratul care merge la locale și europarlamentare ? “

Acesta a mai declarat :

,,Nu cred că alegerile astea au ceva moral în ele, au doar interese. Nu este vot liber, este vot calculat. Românii vor fi duși într-un sistem politic astfel încât nimic să nu se schimbe. Dar se va schimba.

Să ai candidați comuni între PNL și PSD mi se pare ireal. Mi se pare că nu e posibil să ai liste comune”, a spus Traian Băsescu

Related Articles

Back to top button