CRITICII

Cantităţi mari de gunoaie au rămas la frontieră în urma traficului intens de sărbători

Cantităţi mari de gunoaie au rămas în apropiere de principalele puncte de trecere a frontierei din judeţul Arad după sărbători, din cauza traficului intens care a format coloane de maşini în aşteptare, iar autorităţile spun că sunt nevoite să se mobilizeze pentru a strânge ce au aruncat şoferii sau călătorii pe marginea drumurilor.

Atât Primăria Nădlac cât şi angajaţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara mobilizează oameni pentru a strânge gunoaiele care se întind pe km întregi de-a lungul DN 7, în apropiere de Vama Nădlac I, şi de-a lungul autostrăzii europene, în apropiere de Vama Nădlac II.

De asemenea, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri spun că au mobilizat angajaţi care să facă curăţenie de-a lungul şoselelor de lângă frontieră şi deja s-au strâns sute de saci de deşeuri.

Autoritățile spun ca responsabili de această situație sunt șoferii de TIR care aşteaptă zilnic în coloane la ieşirea din ţară prin Nădlac I şi Nădlac II, aceștia lasă mizeriile pe unde apucă .

Related Articles

Back to top button