CRITICII

Comedie cu jafuri din bani publici: Turcu’ și Frizeru’, cei mai tari escroci din Fierbinți Târg

Primarul Iusein Iuksel din Fierbinți Târg este considerat un baron local corupt, cu numeroase dosare penale și conexiuni la parchete și judecătorii corupte.

Parchetul de la Urziceni este acuzat că spală dosare penale pentru primarii corupți din zonă, iar corupția este răspândită în județul Ialomița. Iusein Iuksel a emis un certificat fiscal fals pentru a vinde o fabrică de alcool cu datorii neachitate la bugetul local. Prietenia sa cu Alin Marius Cîmpean, un fost frizer, a dus la împărțirea banilor publici în mod abuziv.

Guvernul Ciolacu a alocat fonduri pentru masa caldă în școli, dar banii au fost furați de politicienii locali, inclusiv de Iuksel și Cîmpean. Aceștia au promovat afacerile unor apropiați pe pagina lor de Facebook. În 2021, Consiliul Local a adoptat o hotărâre care scutește apropiații primarului de penalități la datorii către stat. Iuksel a fost condamnat pentru conflict de interese și cheltuieli ilegale, inclusiv pentru sume duble plătite unui constructor pentru lucrări fictive.

Related Articles

Back to top button