CRITICII

CRIZĂ. Iohannis i-a băgat în ședință pe Ciolacu și Ciucă după ce a văzut imaginile cu Simion

CRIZĂ. Iohannis i-a băgat în ședință pe Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă după ce a văzut imaginile cu George Simion din Maramureș.

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor a participat la o serbare câmpenească unde a fost primit cu urale și bucurie nespusă de către românii prezenți la eveniment. Se pare că PNL și PSD stau foarte prost în sondajele de opinie și acest lucru a panicat pe președintele țării, Klaus Iohannis.

Acesta din urmă s-a înconjurat numai de oameni slabi și supuși pentru a-i putea ține sub control, însă acest lucru începe să afecteze imaginea celor două partide de guvernământ. Românii au senzația că sunt conduși de o mână de escroci sau de proști, nu prea se vede în clar diferența între cele două deși ea există.

Alianța pentru Unirea Românilor provoacă din nou marea surpriză: după numai un an în parlamentul de la București partidul a urcat surprinzător pe locul II în opțiunea de vot a Românilor. Partidul condus de către George Simion are 29% din intenția de vot în timp ce PNL este doar la 14% iar USR doar la 7%.

Related Articles

Back to top button