CRITICII

Cum își bate joc primarul Vasluiului , Vasile Pavăl de banii de la Guvern: bază sportivă în mijlocul unei băltoace

Bază sportivă lacustră… Primarul Vasile Pavăl a anunțat cu mândrie că va construi o bază sportivă modernă în locul bâlciului de Sfânta Maria din Vaslui, însă nimeni nu s-a așteptat ca terenurile sintetice să fie plasate pe apă.

Pe măsură ce vremea se menține rece și temperaturile sunt încă sub zero, investiția „superbă” seamănă mai mult cu un patinoar uriaș, iar în mijloc se află o clădire, care pare uitată în mijlocul gheții ca un castel pierdut. Peisajul șantierului este unul dezolant. Când primarul Vasile Pavăl a anunţat la Vaslui că pe locul unde a fost construită biserica Sf. Maria va fi o bază sportivă modernă cu terenuri sintetice, nimeni nu se aştepta ca aceste construcţii să fie pe malul lacului.

Această investiție de milioane de lei, realizată de o firmă care construiește apartamente
imobiliare stârnește mirarea locuitorilor care trec pe acolo, întrebându-se cum a putut o autoritate publică să permită construirea unui astfel de obiectiv într-o zonă mlăștinoasă.

Peisajul șantierului este dezolant, cu sediul bazei sportive aproape finalizat, terenul de fotbal pregătit, dar rolele de iarbă sintetică abandonate lângă cabina de pază, deoarece nu pot fi instalate peste apă. În plus, tufișuri de iarbă de Sudan răsar din gheața formată pe suprafața apei. Parcarea în zig-zag, acoperită complet de gheața strălucitoare, sugerează mai degrabă un patinoar olimpic decât un teren de fotbal.

Related Articles

Back to top button