CRITICII

Cum o duc şefii Consiliului Judeţean Dolj. Antonie Solomon trăieşte pe picior mare

Consiliul Județean Dolj este condus de Cosmin Dorin Vasile în calitate de președinte, avându-i ca vicepreședinți pe Mihail Adrian Neațu și Antonie Solomon, iar Cristian Marian Șovăilă ocupă funcția de secretar general. Declarațiile de avere arată că Antonie Solomon are cea mai mare avere, în timp ce Mihail Adrian Neațu nu deține aproape niciun bun valoros.

Președintele CJ Dolj, Cosmin Dorin Vasile, deține un teren și două terenuri în numele său și al soției, precum și o casă și un apartament în Craiova. De asemenea, el are două mașini și două conturi bancare.

Vicepreședintele CJ Dolj, Mihail Adrian Neațu, nu deține nicio casă, teren sau mașină, având doar câteva ceasuri și bijuterii și două conturi bancare.

Antonie Solomon, celălalt vicepreședinte al CJ Dolj, are o avere considerabilă, inclusiv terenuri, case, apartamente și spații comerciale. El deține și o mașină de lux în leasing.

Secretarul general al CJ Dolj, Cristian Marian Șovăilă, are terenuri, clădiri și mașini în numele său și al soției. El are și conturi bancare și a contractat două credite. Veniturile sale provin din salariu, închirierea unui spațiu comercial și subvenții agricole.

Este important de menționat că declarația de avere a lui Cristian Marian Șovăilă pe anul 2023 a fost încărcată pe site-ul CJ Dolj peste noapte și conține informații actualizate despre averea sa.

Related Articles

Back to top button