CRITICII

Fie roata și pătrată, în Municipiul Buzău merge Ciolacu îndată – cum a gafat numele capitalei

Parcă ieri spunea că țara noastră trece de la fapte la vorbe atunci când s-a discutat proiectul Neptun Deep. Ei bine, liderul PSD a gafat la nici 24 de ore, cum nu se putea mai rău. Marcel Ciolacu a spus, la deschiderea pentru circulație a pasajului rutier suprateran din Sectorul 3: „Robert Negoiță și Daniel Băluță sunt cei mai performanți primari de sector din Municipiul Buzău”. La scurt timp după, acesta și-a cerut scuze, explicând că a confundat Buzăul cu Bucureștiul „de la emoții și soare”.

Ca să fie ne fie clar, Marcel Ciolacu este originar din Buzău, el fiind și deputat ales în această circumscripție. Astfel, putem înțelege că toate drumurile duc acasă, deci pe lângă emoțiile de moment și razele arzătoare ale soarelui, ar trebui să luăm în calcul și dorul de copilărie.

”Îmi cer scuze pentru că mai devreme, din cauza emoțiilor și a soarelui, am spus municipiul Buzău nu București, asta înseamnă că gândul mă duce tot acasă”

Pasajul a fost construit de Primăria Sectorului 3 și are ca scop fluidizarea traficului spre Autostrada 2. La eveniment, Robert Negoiță a spus că lucrările la pasaj au durat peste un an, fiind realizate de societatea primariei sector 3, iar costurile totale au fost undeva la 8 milioane de euro cu tot cu TVA.

Related Articles

Back to top button