CRITICII

George Simion către PNL-iști: Mergem împreună în diaspora sau orice localitate din România și vei vedea că ai nevoie de bodyguard

Liderul AUR, George Simion, l-a invitat pe primvicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, să meargă împreună în fiecare localitate din România, în orice comunitate din diaspora. „O să își dea seama că are nevoie de bodyguard, cineva să îl apere pentru minciunile pe care le-a spus”, i-a transmis Simion.

„Am stat să ascult atent prezentarea candidaților noștri și cred că noi avem mai multe cadre universitare aici decât au toți ceilalți candidați care să fi trecut bacul. Avem cea mai bună listă pentru Parlamentul European.

În schimb, știți ce trimit ei în Parlamentul European? Lista PNL-ului va fi deschisă de Rareș Bogdan. Stau și mă uit atent, pentru că a făcut niște declarații Rareș Bogdan despre AUR, stau și mă uit atent la ceas. Am făcut un calcul: sunt exact 1.652 de zile de când Rareș Bogdan a promis că taie pensiile speciale. Și încă mai taie la ele”, a spus Simion, la Iași, la un eveniment de prezentare a candidaților AUR la europarlamentare, informează Mediafax.

Liderul AUR i-a lansat și o invitație lui Rareș Bogdan.

„Mergem împreună, umăr la umăr, în fiecare localitate din România, în orice comunitate din diaspora vrea el, merg împreună cu el și, mergând așa pe stradă, cred că o să își dea seama că are nevoie de bodyguard, cineva să îl apere pentru minciunile pe care le-a spus și pentru felul în care a păcălit românii în 2019. Asta este batjocură, este bătaie de joc la adresa românilor de 33 de ani”, încheie Simion.

Related Articles

Back to top button