CRITICII

Partidul Brătienilor e urmașul direct al FSN: Doar Iliescu și PeSeDe le curge prin vene…

Asistăm la împlinirea a 34 de ani de impostură PNL, partidul născut și format din inima Partidului Comunist Român. Ne mint la fiecare patru ani că ei sunt liberali și că schimbarea se face prin noi înșine, dar la origini sunt comuniști , uteciști de frunte ca Emil Boc.

Majoritatea actualilor lideri PNL sunt foști uteciști și membri ai FSN, în special foști baroni portocali ai tovarășului Băsescu.

PNL a fost aliat cu FSN , cu PDL dar și mai nou cu PSD .

În 1990 PNL făcea prima alianță contrară ideilor și doctrinei lor politice , cu FSN . Acesta alianță îi aduce în acel an și la guvernare . Alianța care continua și în următorii ani până în anul 2004 când lanțul de iubire se rupe .

Iar PNL își găsește alt aliat în postura lui PDL . Dar lanțul lor de iubire , era de la început ruginit așa că se rupe destul de repede . Mai mult de atât , în 2008 chiar PNL intră în opoziție față de PDL .

Ultima alianță ce ține și până în ziua de astăzi , este cea din anul 2009 , PNL se aliază cu PSD în vederea turului al doilea al alegerilor prezidențiale.
Deși s-au măscărit pe la tv în multe feluri și mulți ani la rând , în secret aceștia au păstrat o alinanță ce datează de 14 ani .

Related Articles

Back to top button