CRITICII

Gheorghe Flutur, supranumit ultimul baron local al României

Sub domnia baronului Gheorghe Flutur, PIB-ul Sucevei a ajuns în ultimele locuri ale clasamentului național. Suceava are printre cele mai mici salarii din țară și nici nu are cum să genereze creștere economică serioasă, în această privință fiind cu mult depășită de Botoșani, care are o creștere economică de 4,9%, deși are PIB-ul aproape la jumătate. Acestea sunt meritele domnului baron jupuitor.

Unul din proiectele baronului , numit – „Nuntă în Bucovina” a fost un eșec total. El vine și spune că vin străinii să facă nuntă tradițională. Să spună , domnul Flutur câte nunți a văzut el făcute de străini cu tradiții în Bucovina ? Toate instituțiile publice nu se pot promova pentru că Gheorghe Flutur e peste ei tot timpul și la toate activitățile. Le fură practic imaginea.

Bucovina atrage turiști deoarece oamenii plecați la muncă în străinătate au întors banii în România și au construit spații de cazare, au făcut drumuri, au adus utilități pe banii lor, au promovat locațiile lor și rezultatul se vede. Suceava se prezintă penibil de fiecare dată la târgul de turism de la Romexpo.
În fiecare an , primarul Flutur pune o tarabă mică și împărte pliante. Totul se face după oridinele sale în faptă și gândire.
Consiliul Județean stăpânit de acest baron jupuitor este principalul responsabil pentru acest dezastru.

Horele și chiolhanelele lui Gheorghe Flutur date la târgurile tradiționale, alături de mici și bere gratis , sunt inutile deoarece atrag oamenii din satele apropiate, prilej de a face campanie electorală. Așa se menține la putere acest baron jupuitor de mai bine de 20 de ani.

Related Articles

Back to top button