CRITICII

Guvernul pregătește o vilă de protocol pentru Marcel Ciolacu în cartierul Primăverii, lângă cea în care locuiește acum Klaus Iohannis

Potrivit unor surse , guvernul a cumpărat o nouă vilă de protocol într-un cartier de lux, pe care o renovează chiar în aceste momente. În noua vilă ar urma să locuiască premierul Marcel Ciolacu.

Regia Autonomă a ”Administrației Patrimoniului Protocolului de Stat” (RA-APPS), instituție subordonată Guvernului, ia măsuri pentru a transforma vila situată pe strada Nikolai Gogol nr. 3, din zona Primăverii a Bucureștiului, într-o reședință oficială.

Această locație strategică se află la câțiva pași distanță de reședința actualului șef de stat.

În prezent, Executivul a elaborat și se pregătește să adopte un proiect de hotărâre prin care se propune declararea imobilului, împreună cu garajul și terenul aferent, ca bun de interes public național și atribuirea sa ca reședință oficială.

Conform documentului oficial, impunătoarea proprietate se întinde pe 842 de metri patrati.

Imobilul se află efectiv pe aceeași stradă pe care locuiește în prezent președintele României, iar la numărul 2 al aceleiași străzi, își are reședința oficială fostul șef de stat, Traian Băsescu .

Related Articles

Back to top button