CRITICII

Impostorul Ciolacu se face că nu știe de taxa pe boală

Impostorul Ciolacu a declarat,cu privire la „taxa pe boală”, că nu înțelege care este supra-impozitarea și că Parlamentul va lua o decizie.

„În primul rând, eu, Guvernul, nu pot să vin cu ceva pentru că este un act normativ care a intrat în Parlament. Aș încălca o decizie a CCR. Sunt ferm convins, colegii de la Parlament vor lua o decizie. Pe de altă parte, nu înțeleg care este supra-impozitarea. Și eu, și toată lumea plătim 10% la CASS. Concediile medicale sunt un venit. Pentru cei cu boli cronice, pentru cei bolnavi de cancer, pentru tinerele mame, sunt total de acord să se elimine. O să vorbesc cu dl Simonis și o să facem foarte rapid. Sper săptămâna aceasta”, a spus Marcel Ciolacu.

Taxa pe boală – contribuția de 10% din concediile medicale –  a stârnit un val de reacții. Coaliția aflată la guvernare promite că va modifica legea. Opoziția critică puterea.  Mai mulți deputați AUR cer parlamentarilor PSD și PNL  ca, votul final din Camera Deputaților să nu mai fie amânat, iar taxa să fie anulată măcar pentru câteva categorii.

Related Articles

Back to top button