CRITICII

Indiferent de cine s-a aflat la guvernare din 2017 până azi, un lider UDMR a rămas conectat la butoanele administrației centrale, fiind nelipsit din Palatul Victoria

Este vorba de László Borbély, acesta este veteranul partidului UDMR . Indiferent de cine s-a aflat la guvernare din 2017 până azi, liderul UDMR a rămas conectat la butoanele administrației centrale, fiind nelipsit din Palatul Victoria.

Acesta ocupă funcția de consilier de stat și coordonează Departamentul pentru Dezvoltare
Durabilă din cadrul Guvernului României.

László Borbély a fost numit în această funcție în „era” Dragnea, adică de premierul Sorin Grindeanu, ulterior fiind menținut de Mihai Tudose, Viorica Dăncilă, Ludovic Orban, Florin Cîțu, Nicolae Ciucă și acum de Marcel Ciolacu. Practic, în cei șase ani, acesta a rămas pe funcție chiar dacă s-au schimbat șapte premieri.

Mai mult, între timp s-a și pensionat dar funcția nu a lăsat-o , ocupând în continuare scaunul moale din administrația centrală .

Ne întrebăm totuși ce îl recomandă ?

Se pare ca László Borbély are mai multe afaceri în țară dar și în străinătate , mai mult acesta ca majoritatea politicienilor, a fost anchetat în mai multe dosare penale , chiar condamnat definitiv la pedeapsa cu executare, pentru fapte de corupție .

Related Articles

Back to top button