CRITICII

Ioana Ramona Bruynseels (AUR): Mă voi lupta pentru preluarea Parcului Herăstrău în administrarea Sectorului 1

Candidata AUR la Primăria Sectorului 1, Ioana Ramona Bruynseels, spune că se va lupta pentru preluarea Parcului Herăstrău în administrarea Sectorului 1, pentru a-l transforma într-un adevărat Central Park al Bucureștiului.

”Mă voi lupta pentru preluarea Parcului Herăstrău în administrarea Sectorului 1, pentru a-l transforma într-un adevărat Central Park al Bucureștiului, unde toți locuitorii se pot bucura de natură, relaxare și activități în aer liber! Și voi reuși să fac asta chiar dacă voi stresa zilnic Primarul General, Consiliu General, Guvernul sau Președintele!

Concomitent, vom demara studiile pentru un “NOU HERĂSTRĂU”: Un proiect ambițios de pădure urbană, cu dimensiuni apropiate Herăstrăului, cu piste de biciclete, terenuri de sport, zone de relaxare și chiar un amfiteatru în aer liber pentru spectacole.
Parcul va deservi tuturor însă cel mai mult locuitorilor din apropierii cum ar fi Bucureștii Noi, Chitila, Străulești și Sisești. Va costa mult, dar trebuie să îndrăznim, pentru că noi și generațiile următoare avem nevoie de el!”, spune Ioana Ramona Bruynseels.

Related Articles

Back to top button