CRITICII

Marcel Romanescu se confruntă cu noi dosare penale

Mai mulți târgujieni au transmis redacției știrilegorjului.ro o serie de documente care dezvăluie că primarul municipiului Tg-Jiu, Florin Cătălin Romanescu, se confruntă cu mai multe dosare penale în diferite etape de cercetare. Aceste dosare se referă la abuzuri în ceea ce privește regimul construcțiilor din Tg-Jiu și susțin ideea că Romanescu protejează interesele imobiliare ale unor apropiați.

Două dintre dosarele menționate, 1384/P/2022 și 2052/P/2022, sunt în prezent în curs de investigație la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj, sub coordonarea unui procuror. Un alt dosar penal, 172/P/2021, se referă la lucrările efectuate pe Calea Eroilor din Tg-Jiu.

Surse din Primăria Tg-Jiu au dezvăluit că procurorii au ridicat mai multe documente din instituție, atât în luna iulie, cât și în luna august a acestui an. Aceste informații indică faptul că investigațiile în privința primarului Romanescu și a presupuselor abuzuri în domeniul construcțiilor sunt în desfășurare și că autoritățile competente iau măsuri pentru a clarifica situația.

Related Articles

Back to top button