OPINII

Marius Lulea: Penibil. Nu au reușit să facă un spital în 34 de ani, dar au făcut plângere AUR pentru Caravana Medicală

Marius Lulea, prim-vicepreședinte al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a adus critici severe la adresa regimurilor politice care s-au succedat în România în ultimii 34 de ani, subliniind incapacitatea lor de a construi un nou spital în această perioadă.

Marius Lulea a evidențiat acest eșec în contextul unei recente plângeri penale depuse de PSD împotriva AUR pentru organizarea Caravanei Medicale, un proiect menit să ofere asistență medicală în zonele defavorizate ale țării.

„Cum e posibil să nu construiești un spital în 34 de ani, dar să găsești resurse pentru a ataca un proiect care aduce beneficii reale în domeniul sănătății?”, a întrebat retoric Marius Lulea. Această situație scoate în evidență, potrivit lui, nu doar incapacitatea guvernelor de a adresa problemele esențiale ale țării, ci și tendința de a politiza și obstrucționa inițiativele pozitive venite din afara sferei guvernamentale.

Lulea a subliniat că acțiunile PSD, în special, demonstrează un tupeu tipic pentru mafioți și o lipsă de conștientizare a realităților cu care se confruntă cetățenii români. În opinia sa, eforturile și resursele ar trebui direcționate către soluționarea problemelor structurale din sistemul de sănătate, nu spre lupte politice sterile.

Related Articles

Back to top button