CRITICII

Migranți arestați în camioane și câmpuri la granița de vest

Mai mulți migranți au fost capturați în timp ce încercau să părăsească țara ilegal, în județele Arad și Bihor. Un grup de migranți a fost găsit ascuns într-un camion cu marfă, în timp ce un alt grup mergea pe jos pe câmp spre Ungaria. La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în timp ce se verifica un camion condus de un bulgar, care transporta biciclete electrice în Olanda, au fost găsiți patru străini în remorcă.

Aceste persoane au fost duse la sediul sectorului poliției de frontieră pentru investigații. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că acești cetățeni din Sri Lanka și Etiopia, cu vârste cuprinse între 27 și 31 de ani, au intrat legal în România, a transmis Poliția de Frontieră Arad.

..În zona localității Turnu, aproape de graniță, a fost observată o autoutilitară din care au coborât mai multe persoane care au pornit pe jos pe câmp, spre Ungaria. Polițiștii de frontieră i-au interceptat pe cei 13 migranți și s-a constatat că aceștia sunt din Sri Lanka, având vârste cuprinse între 27 și 42 de ani. De asemenea, șoferul a fost reținut pentru audieri, fiind cetățean român. Și în Bihor, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Episcopia Bihor (feroviar), au fost capturați cinci migranți ascunși în vegetația din apropierea căii ferate. Aceștia provin din Bangladesh, Nepal și Etiopia, având vârste cuprinse între 23 și 36 de ani. Străinii sunt investigați pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar cei doi.

Related Articles

Back to top button