CRITICII

O plângere penală a fost depusă împotriva primarului Andrei Carabelea, acuzat de săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu

În urma unei ilegalități făcute în primăria municipiului Piatra-Neamț, a fost deschis un dosar penal la Poliția Județului Neamț și cazul a fost preluat de către DNA – Serviciul Teritorial Bacău.

Noul primar al municipiului și echipa sa au preluat funcțiile cu speranța că vor clarifica situația și vor aplica măsurile legale. Cu toate acestea, omul de afaceri păgubit a descoperit că primăria continuă să emită acte false pentru a proteja persoanele implicate în ilegalități.

A fost depusă o plângere penală împotriva primarului și a arhitectului șef pentru abuz în serviciu, deoarece au confirmat veridicitatea unui act oficial fals și nu au îndeplinit un act în atribuțiile lor de serviciu, prejudiciind astfel o societate comercială.

Un acord de funcționare emis în 2018 a fost constatat ca fiind fals și emis ilegal de primărie, iar conducerea actuală a primăriei a confirmat falsul și nu a efectuat cercetări adecvate cu privire la situația juridică a terenului, acoperind astfel activitatea infracțională a celor implicați.

Related Articles

Back to top button