CRITICII

Preotul Ciprian Mega declară : Nu pot fi votați politicienii care ne-au confiscat Paștele în 2020, care ne-au obligat să ne îngropăm apropiații în saci de plastic

Părintele Ciprian Mega, regizorul filmului „21 de rubini”, susține că Biserica Ortodoxă Română trebuie să aibă o atitudine politică obiectivă și clară față de alegerile din 2024. El consideră că politicienii care au confiscat Paștele în 2020 și au impus restricții în timpul pandemiei nu ar trebui votați. De asemenea, părintele Mega critică liderii PSD și PNL, Ciolacu și Ciucă, pentru că nu înțeleg lumea actuală.

El atrage atenția că România este un stat fragil și că integrarea în Uniunea Europeană a dus la pierderea unei părți din suveranitate. Părintele Mega consideră că politicienii actuali pot pune în pericol integritatea teritorială și suveranitatea țării și că este necesar un președinte independent.

Acesta mai subliniază importanța cultivării conștiinței de neam și patriotismului într-un mod inteligent și eficace. El consideră că politicienii români sunt doar unelte de propagandă și că este necesară o regăsire a identității naționale.

El avertizează că alegerile din 2024 vor fi decisive pentru viitorul României și că fără un lider care să reprezinte cu adevărat interesele naționale, țara va fi într-o situație dezastruoasă.

Related Articles

Back to top button