CRITICII

Primarul Negoiță a instalat la Târgul de Crăciun de la Hala Laminor un birou de vânzări pentru complexul rezidențial HILS, al fratelui său

Decizia primarului Negoiță de a instala un birou de vânzări pentru ansamblul rezidențial al fratelui său, chiar la intrarea târgului de Crăciun de la hala Laminor a stârnit controverse .

Mulți și-au exprimat îngrijorarea față de potențialul favoritism perceput față de compania fratelui primarului. Decizia de a permite un birou de vânzări pentru un proiect privat în cadrul unui eveniment public ridică semne de întrebare cu privire la corectitudinea și transparența acțiunilor primarului și dacă acestea au cu adevărat interesului comunității.

Publicul are dreptul să știe că aleșii lui acționează în interesul propriu, iar instalarea unui birou de vânzări pentru un proiect privat la un eveniment public ar putea fi văzută ca o încălcare a încrederii acordate de cetățeni .

Mai mult de atât , legea ce privește conflictul de interese, interzice funcționarilor publici să-și folosească poziția în interes personal. În plus, decizia ar putea ridica îngrijorări cu privire la corectitudinea și transparența procesului de achiziții publice, întrucât se poate percepe că firma fratelui primarului a beneficiat de un tratament preferențial.

Related Articles

Back to top button