CRITICII

Protest AUR la Guvern pentru susținerea comunităților defavorizate!

Alianța pentru Unirea Românilor a organizat un protest în fața Palatului Victoria, vineri, 28 iulie, la ora 09.00, pentru a atrage atenția asupra situației precare a azilelor de bătrâni din România și a unităților de învățământ ne-reabilitate din mediul rural, cu doar o lună înainte de începerea școlii.

Protestatarii acuză Guvernul că este ignorant și nu răspunde nevoilor românilor, ignorând cererile transmise de cetățeni în stradă și mesajele din mijlocul grupurilor de manifestanți.

Alianța pentru Unirea Românilor a luat inițiativa de a cumpăra 20 de microbuze de transport pasageri din sumele alocate prin subvenție de la AEP. Scopul lor este să doneze aceste mașini comunităților locale din sate și cătune îndepărtate, pentru a sprijini transportul copiilor și elevilor către unitățile școlare și grădinițe.

Vineri dimineață, protestatarii s-au adunat în Piața Victoriei din București, dorind să atragă atenția asupra nevoii de a acorda o mai mare atenție și sprijin pentru persoanele în vârstă și copiii din mediul rural, care se confruntă cu dificultăți în accesarea serviciilor esențiale.

Acțiunea de protest a fost menită să îndemne autoritățile să acorde o atenție deosebită acestor probleme și să găsească soluții pentru îmbunătățirea condițiilor din azilele de bătrâni și pentru reabilitarea unităților de învățământ din zonele rurale. De asemenea, Alianța pentru Unirea Românilor dorește să demonstreze că, prin inițiative civice, se pot oferi soluții concrete și sprijin comunităților defavorizate.

Related Articles

Back to top button