CRITICII

PSD a pus-o pe Diana Șoșoacă să facă scandal în Parlament împotriva AUR

Un nou incident a avut-o în prim plan pe senatoarea Diana Șoșoacă. De această dată, senatoarea s-a dat în spectacol împotriva lui George Simion și a reprezentanților AUR.

De la ce a pornit scandalul?

Reprezentanții AUR au revenit în sala de plen după votul pentru noua conducere a ASF cu pancarte împotriva modului în care PSD și PNL au delurat întreaga procedură de numire. În acel moment, Diana Șoșoacă s-a activat și a început tirul de atacuri și injurii la adresa liderului AUR ,George Simion.

Doar că Diana Șoșoacă nu s-a redus la injurii. Aceasta a devenit agresivă și s-a năpustit, la propriu, peste liderul AUR și peste parlamentarii AUR care erau la tribuna Parlamentului încercând să-i înlăture.
Accesul de furie al senatoarei a atins cote culminante în momentul în care în plen și-a făcut apariția premierul Marcel Ciolacu, care trebuia să țină un discurs. Diana Șoșoacă a luat prin învăluire toți parlamentarii AUR în speranța că îi va înlătura de la tribună, iar Marcel Ciolacu putea să își țină discursul.
Nereușindu-i planul, senatoarea s-a dus în bancă de unde a început să adreseze pe mai departe injurii și atacuri la adresa AUR și a lui George Simion.

Curios: niciun cuvânt rău despre PSD și Marcel Ciolacu din partea Dianei Șoșoacă!

Related Articles

Back to top button