CRITICII

Registrul Auto Român, o instituție a dezorganizării organizate a șpăgii

Registrul Auto Român a fost implicat într-un scandal de corupție, fiind o sursă de venituri pentru politicienii influenți din PSD. Directorul general George-Adrian Dincă a făcut angajări masive de personal inutil, în timp ce departamentul de omologări și inspecții tehnice nu a angajat pe nimeni. Bugetul de salarii a fost depășit, iar o firmă de evaluare a fost angajată pentru a da afară peste 500 de angajați.

George-Adrian Dincă a fost unul dintre cei mai bine plătiți angajați din România, având mai multe posturi bine remunerate în diverse instituții. Deține o avere imobiliară considerabilă și a fost acuzat de ipocrizie în declarațiile sale publice. A fost înlocuit de Radian Tufă, dar se crede că Dincă continuă să conducă în spatele scenei. Cei doi directori au fost implicați în achiziții dubioase și au blocat salariile angajaților.

De asemenea, au desființat sindicatul pentru a-și menține controlul asupra angajaților. Interesele personale și puterea lor au fost mereu prioritare în detrimentul instituției și angajaților.

Related Articles

Back to top button