CRITICII

România cumpără drone turcești la prețuri de 4 ori mai mari decât alte state. Prețuri umflate de băieții deștepți ai armatei române

România urmează să cumpere 18 drone din Turcia. Deși prețul de vânzare al unei drone este de 5 milioane de euro , conform informațiilor care ușor se pot găsi printr-o căutare pe internet, România are urma să plătească 300 de milioane de euro.

România ar putea cu 300 de milioane de euro să își facă propria fabrică de drone. În acest sens finanțarea unor companii private cu experiență în domeniu ar trebui să reprezinte o prioritate.

România va plăti pentru dronele turcești de 4 ori mai mult decât plătesc alte state ale lumii.

De ce plătește armata română mai mult?

România este condusă de o rețea infracțională organizată în interiorul partidelor politice. Orice ban public nu ajunge direct la cei care furnizează produsele și muncesc cinstit, banii sunt purtați de către băieții deștepți prin mai multe companii până să ajungă la beneficiarul real.

În realitate statul român este căpușat și se folosește orice achiziție pentru a se face acest lucru.

România are nevoie de o armată performantă, dar România trebuie să cumpere produse militare la prețuri corect și nu pentru ca unii generali să își umple bine buzunarele.

Ori acum acest lucru se întâmplă: cumpărăm tehnică de luptă la prețuri supraevaluate, în timp ce economia românească a apărării a fost abandonată.

Armata română are nevoie de un program propriu de producere de echipamente militare, România are nevoie de o industrie proprie a armamentului.

Dacă astăzi am intra în conflict economia țării nu este capabilă să susțină nici o săptămână de război, depindem aproape total de importuri.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button