CRITICII

Rușinos. Șoșoacă se dezice de propriul miting, după ce nu a venit nimeni

Protestul de „proporții”, anunțat în centrul Bucureștiului, a fost boicotat de transporatori și fermieri. Aceștia nu au dorit să meargă în Piața Constituției alături de senatoarea Șoșoacă, care a demonstrat încă odată că este incompetentă când vine vorba de organizarea de manifestații publice.

Un singur tractor a fost adus în Piața Constituției, deși la protestul autorizat de primărie erau așteptați 5.000 de fermieri și transportatori cu 200 de utilaje.

Oamenii s-au strâns la Afumați și au spus că nu vor să-i facă jocul senatoarei Diana Șoșoacă. Aceasta a trimis un avocat să obțină aprobarea pentru mitingul de la București.

Dovada că Șoșoacă a furat protestele fermierilor și trasportatorilor. A vrut numerele de la vehicule

 Trei zile de manifestații au fost aprobate în Piața Constituției din București. 200 de mașini de mare tonaj și tractoare urmau să intre în Capitală, însă, duminică, un singur tractor a fost adus în București. 

Liderul protestatarilor a spus că se vor strânge la Afumați pentru că nu vor ca protestul lor să fie legat de clasa politică.

Tot duminică, Diana Șoșoacă a cerut pe Facebook numerele de înmatriculare și numele celor care urmau să ajungă în București. 

După acest mesaj sute de susținători ai senatoarei au început să învinovățească fermierii și transportatorii. 

”Cine vrea cu adevărat să protesteze, să meargă in Piața Constituției. Cine nu, să stea la Afumați ca să-i „afume” sistemul cu promisiuni”, a scris un susținător al Dianei Șoșoacă. 

Însă, protestatarii care sunt la Afumați au transmis că ei nu vor ca vreun politician să se erijeze în reprezentantul lor. 

Într-un final, pe 21 ianuarie în Piața Constituției protesta un singur tractur, Șoșoacă nu a venit la propriul protest.

Related Articles

Back to top button