CRITICII

Soacra primarului PSD din Baia Mare , Cătălin Cherecheș, prinsă în flagrant în timp ce dădea mită pentru acordarea unui sentințe favorabile edilului

În februarie 2022, primarul PSD din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru luare de mită de către Tribunalul Cluj, decizia nefiind definitivă.

Avocații lui Cătălin Cherecheș au făcut diverse recursuri iar porocesul s-a întins până luna acesta , urmând ca sentința definitivă să fie acordată pe data de 24 Noiembrie .
Soacra edilului , nu a stat prea mult pe gânduri și a acționat încercând să îl scape de închisoare pe acesta . . Femeia a fost prinsă în flagrant de către procurorii DNA în timp ce dădea suma de 50.000 de euro mită pentru acordarea unei sentințe favorabilă ginerelui său. Mai exact, banii ar fi urmat să ajungă la magistratul care urmează să dea soluția cazului .

Evenimentul acesta ne aduce încă o data aminte de România coruptă , condusă de 30 de ani de baronii locali și șmecherii din sistem .

Related Articles

Back to top button