CRITICII

Un fost primar din Caraș-Severin şi actuala primăriţa, ridicați de DIICOT

Primărița comunei Pojejena și soțul acesteia, Prințul Clisurii, au fost reținuți pentru 24 de ore într-un dosar de trafic de minori și o pleiadă întreagă de infracțiuni la viața sexuală!

DIICOT Caraș-Severin a emis ordonanțe de reținere pe numele celor doi după ce au adunat probe potrivit cărora, în perioada septembrie – februarie 2023, Omer Radovancovici ar fi racolat, într-un parc, o minoră de 14 ani, cu handicap mental gradul III, care provine dintr-o familie dezorganizată. Prințul Clisurii ar fi adăpostit-o la cabana sa de vânătoare, Urda, dintr-o zonă împădurită, departe de civilizație, unde ar fi fost exploatată sexual. Cu certitudine, spun anchetatorii, fetița i-a satisfăcut în repetate rânduri poftele sexuale îngrijitorului cabanei lui Omer Radovancovici, dar nu e exclus ca aceasta să fi fost oferită și altor bărbați, participanți la orgiile organizate de către fostul primar al Pojejenei.

DIICOT a reținut că minora a asistat timp de aproape jumătate de an la petrecerile cu tentă sexuală organizate de Omer Radovancovici, iar când nu a mai rezistat și a vrut să plece a fost lovită, amenințată și chiar lipsită de libertate.

Primărița din Pojejena, Mira Radovancovici, soția lui Omer Radovancovici, a fost și ea condusă în arestul Poliției pentru că ar fi ajutat la exploatarea minorei. În sensul că ar fi ascuns în timpul anchetei sociale locul în care s-a aflat fetița, deși aflase că e vorba despre Urda, cabana orgiilor soțului ei. Așa se explică prezența anchetatorilor la Primăria Pojejena și la școala din comună, de unde au fost ridicate documente.

Îngrijitorul cabanei lui Omer Radovancovici a ajuns și el la sediul DIICOT în vederea audierii. Omer și Mira Radovancovici au fost conduși deja în Arestul IPJ Caraș-Severin!

Related Articles

Back to top button