OPINII

Un președinte de stat s-a întâlnit cu viceprimarul din Rio de Janeiro – Primarul a avut treabă

Program încărcat pentru primul turist al țării… Klaus Iohannis mai bifează o ‘victorie’ pentru români. În vizita sa din Brazilia, președintele României a ajuns să se întâlnească cu viceprimarul din Rio de Janeiro. Primarul, probabil, nu are timp pentru asemenea vizite…

Administrația Prezidențială confirmă că șeful statului s-a întâlnit cu viceprimarul oraşului, Nilton Caldeira, la sediul primăriei Rio de Janeiro.

Preşedintele Iohannis a prezentat oportunităţile economice oferite de România şi a invitat investitorii din regiune să vină în ţara noastră, menţionând faptul că pot fi dezvoltate proiecte comune în mai multe domenii.

Aflat în vizită oficială din partea statului român, Klaus Iohannis toacă banii în Brazilia. România nu va beneficia cu nimic de pe urma acestei vizite. Mai mult, președintele Iohannis a venit cu același discurs penibil, știut de toată lumea, în care atacă Rusia pentru războiul din Ucraina. Televiziunea de stat a cenzurat momentul, având în vedere că Brazilia și președintele țării și-au arătat simpatia, de multe ori, pentru liderul rus Vladimir Putin.

Related Articles

Back to top button