CRITICII

Ura românilor este maximă. Către un PSD-ist: ”La muncă, nu la întins mâna! Ați furat destul.”

Ura românilor atinge cote maxime în contextul alegerilor din cauza nivelului de trai din ce în ce mai scăzut și a direcției greșite în care se îndreaptă România. Constănțenii sunt dezamăgiți de gestionarea resurselor locale de către reprezentanții PSD. Un constănțean a adresat critici severe unor figuri marcante ale PSD Constanța, inclusiv lui Felix Stroe, Ion Dumitrache și Horia Constantinescu, acesta din urmă fiind și candidat la primăria Constanța.

Mesajul cetățeanului a fost clar și concis: „la muncă, nu la întins mâna”. Acesta le-a reproșat reprezentanților PSD că au profitat de pe urma poporului și că ar trebui să se concentreze pe muncă reală în loc să cerșească voturi o dată la patru ani. Acuzațiile includ și referiri la comportamentul asemănător interlopilor al candidatului PSD la primăria Constanța, Horia Constantinescu.

Aceste critici reflectă un sentiment larg răspândit în rândul constănțenilor, care s-au săturat de minciunile electorale ale politicienilor mizerabili din PSD și PNL. Cetățeanul a subliniat că a venit vremea ca cei care au fost aleși să servească interesele publice să își onoreze angajamentele și să își asume responsabilitatea pentru actele lor. Tensiunea dintre populație și reprezentanții PSD și PNL este un indicator clar al nevoii de schimbare și de reformă în practicile politice locale.

Related Articles

Back to top button