CRITICII

AUR este alături de taximetriști! Firmele de ridesharing au adus un prejudiciu statului român de peste 10 milioane de euro

Deputatul AUR, Daniel Gheba a declarat marți într-o conferință că ANAF a declarat că firmele de ridesharing au adus un prejudiciu statului român de peste 10 milioane de euro, iar AUR este alături de taximetriști. 

”Invazia acestor firme de ridesharing au produs un dezechilibru la nivel economic și o fraudă fiscală. Chiar ANAF-ul a declarat că firmele de ridesharing au adus un prejudiciu statului român de peste 10 milioane de euro. În acest moment, ANAF nu poate să recupereze acest prejudiciu, pentru că aceste PFA-uri, respectiv mașinile care fac ridesharing au contracte de comodat și închiriere”, a spus Daniel Gheba.

Deputatul AUR a mai spus că există o concurență neloială deoarece aceste firme nu plătesc taxe și impozite la fel de mari precum firmele de taxi .

”AUR este alături de taximetriști și îi susține. Ne dorim ca drepturile lor să nu mai fie încălcate de către firmele de ridesharing”, a conchis Daniel Gheba.

Related Articles

Back to top button