CRITICII

Avocatul Gheorghe Piperea: Societatea românească este condusă „magistral” de proşti, absolvenți de liceu la 34 de ani, plagiatori, certați cu gramatica, dușmani ai limbii române

Te uiți la unii care îi critică pe profesori că au ieșit la protest și au făcut grevă. Si vezi repetenți și semi-analfabeți pe care internetul i-a făcut credibili și vandabili, deși-s proștii satului. Și, în plus, mai sunt și răi și cinici. Absolvenți de „școala vieții”, cu stagii de practică prin bodegile de la Monte Carlo. Rapandule cu pretenții de hair – styler și de fashin guru. Pușcăriași cu sute de mii de păgubiți la activ și cu „meritul” de a fi distrus ideea de presă. Răutăți chele ultra-pricepute la medicină, tenis, fotbal, religie și psihologie de plevușcă bună de mici îmbucături ale rechinilor. La asta s-a ajuns”, scrie avocatul Gheorghe Piperea pe Facebook.

„Ce motive au profesorii să iasă în grevă contează mai puțin în prezența unor astfel de munți de înțelepciune și succes – ne vede nimeni că sărăcirea progresivă, frustrarea, tensiunea permanentă venită din bully-ingul elevilor, al părinților bogați, al politicienilor și birocraților, obida și sentimentul inutilității anilor de studii etc. sunt simptome de care orice profesie, orice meserie, orice poziție bugetară va suferi, rând pe rând. Căci societatea este nu numai împănată de „modelele” de pe social media și de pe net, ci și condusă magistral de proști, absolvenți de liceu la 34 de ani, plagiatori, certați cu gramatica, dușmani ai limbii române etc.

Știți cum se zice – cine sapă groapa altuia …

PS Sunt (încă) pe feisbuc, tuiter și tik tok pentru că nu pot comunica altfel cu voi. Și chiar trebuie să fiu p-aici, pentru că simt nevoia lăuntrică de a combate prostia, cinismul răuvoitor, tendințele liberticide și totalitare. Pe cât posibil, încerc să neutralizez noroiul urât mirositor din cocina politică actuală. Pe românește, porcăriile”, adaugă el.

Related Articles

Back to top button