CRITICII

George Simion (Congres AUR- Alba Iulia): AUR se pregătește pentru a fi prima putere politică a României

Pe 1 decembrie a avut loc Congresul AUR. Primul Congres AUR a avut loc acum 3 ani, tot la Alba Iulia. A fost dezbătută strategia AUR pentru anii 2023-2024.

Președintele AUR, George Simion considera că românii nu mai sunt la fel de ușor de păcălit că în anul 2000, nu mai există un alt Iliescu, iar AUR se pregătește pentru a fi prima putere politică a României.

„AUR este un partid conservator- noi nu suntem de acord cu moneda digitală (preferăm numerarul), ne place carnea (în detrimentul insectelor), dar și un partid reformator (este obligatorie reforma sistemului actual și suntem singurii care putem face schimbări reale)”, a transmis George Simion.

Președintele AUR a vorbit și despre avantajul utilizării tehnologiei în activitatea partidului, dar și despre debirocratizarea statului. Cine vine în AUR, vine pentru a da pentru România, nu pentru foloase personale, AUR fiind singurul partid care poate reforma administrația publică puternic căpușată.

„Susținem impozitarea corectă a tuturor companiilor, nu avem nimic împotriva companiilor străine, dar acestea trebuie să plătească impozit pe profit. În legătură cu subvenția acordată partidelor politice trebuie menționat faptul că AUR nu a cheltuit nici măcar un singur leu din această, fapt care nu a fost mediatizat. În Strategia pentru anul 2023-2024 se are în vedere ca o parte din această subvenție să fie utilizată pentru construirea unui spital mobil, a unei caravane medicale (în măsura posibilităților cu echipamente produse în România), dar și pentru achiziționarea de microbuze școlare pentru elevii din mediile rurale”.

De asemenea, Simion consideră că AUR vă câștiga alegerile cu programul ”Fabricat în România” și că nu trebuie omisă contribuția semnificativă a membrilor din liniile a 2-a, a 3-a, a 4-a și așa mai departe, foarte importantă în lupta care se duce deja.

„Miza nu este 10% din voturi sau mai mult, ci implementarea unei conduceri românești iar România să fie acceptată că rândul statelor civilizate. Avem potențialul de a pune o conducere românească, avem puterea să spunem că românii pot conduce România, și, de aceea, suntem permanent atacați. Unul dintre obiectivele Strategiei pentru 2023/2024 este să spunem românilor adevărul. Am oprit minciuna obligativității vaccinului.

Suntem pro-România, nu pro-Rusia sau pro-Germania, Franța și așa mai departe; noi am avertizat de mult timp despre pericolul rusesc, mai ales în privința situației Basarabiei- nu o să recunoaștem că Basarabia aparține altora, Basarabia este România!”, completează George Simion.

„România nu mai trebuie să finanțeze guvernul de la Chișînău, finanțând astfel mișcările anti-românești. S-au alocat prea mult fonduri pentru refugiații ucraineni. AUR nu este un partid anti-european, nici nu ar avea cum, România este stat european, cu o cultură și istorie profund europeană. Avem demnitatea națională să fim respectați și cineva trebuie să fie vocea românilor. Victoria AUR de la alegerile viitoare reprezintă numai un pas spre reușita României că stat., concluzionează președintele AUR.

Related Articles

Back to top button